Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΈΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ



Πώς θα ακούγατε τα «αντισυστημικά» συνθήματα των Χρυσαυγιτών, για το σάπιο πολιτικό σύστημα, τη διαφθορά κ.λπ. αν μαθαίνατε ότι δύο ευρωβουλευτές τους (οι Επιτείδιος και Συναδινός ) «διόρισαν » τις κόρες τους ως υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου;
 Επειδή, μάλιστα, απαγορεύεται ο ευρωβουλευτής να προσλάβει ως υπάλληλο κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, «αντάλλαξαν» προσλήψεις, δηλαδή ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου! Για τόση αντισυστημικότητα μιλάμε.
Ο άλλος των ευρωβουλευτων  διορισμενος σε καίρια θέση του ΝΑΤΟ (και της ΕΕ)  το  υπηρέτησε με συνέπεια. ( Για όσους δεν ξέρουν το ΝΑΤΟ ήταν πίσω από την εισβολή του τουρκικού στρατουστην Κύπρο.
Θαυμάστε βιογραφικό.
Υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS) και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS).

Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις καί Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις για τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος καί την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως».
Αυτά για αρχή. Για να πέφτουν οι μάσκες και για να μην κοροϊδεύουν το φτωχόκοσμο για τα «καθαρά χέρια» και την αντισυστημικότητά τους.

ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ [op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.