Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ




Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Ορχήστρα Νέων Δίου από το γάμο της κόρης του ιδρυτή της, Γρηγόρη Παπαχρήστου. 

Με επικεφαλής το μαέστρο Νίκο Πατρή κάλυψε το μουσικό πρόγραμμα στη γαμήλια δεξίωση που δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην PieridaPallas, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Με τις μουσικές της εκτελέσεις εντυπωσίασε τους πολυπληθείς προσκεκλημένους που καταχειροκρότησαν τους νεαρούς μουσικούς της.

Ήταν εκεί εκτός από το μαέστρο που συντόνιζε το μουσικό πρόγραμμα αλλά συγχρόνως έπαιζε και μπουζούκι, ο Παναγιώτης Σακούλας στο πιάνο και το λαούτο, οι αδελφοί Κώστας και Βασίλης Σακούλας στα πλήκτρα και τα ντραμς, ο Μανώλης Τσιαπάρης στο κλαρίνο, ο Κώστας Γιάντσιος στο μπουζούκι, ο Μανώλης Μανωλούδης στο βιολί, ο Τάσος Κούρτης στην τρομπέτα και η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Φιλιώ Σέρβου. Πλαισίωσαν επίσης την ορχήστρα στα παραδοσιακά τραγούδια ο δάσκαλος Τάκης Καζακλάρης και η νεαρή Έλενα Μαργαρίτη.

Να σημειωθεί ότι παρέμβαση στο μουσικό πρόγραμμα έκανε ο γνωστός ερμηνευτής και συνεργάτης της ορχήστρας, Δημήτρης Μπάσης, τραγουδώντας μαγνητοσκοπημένα με την Ορχήστρα Νέων Δίου ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια « Η Ζωή» και το οποίο αφιέρωσε στους νεόνυμφους και όλους τους προσκεκλημένους της βραδιάς.

Ήταν κατά γενική ομολογία μια όμορφη βραδιά με την επιμέλεια βέβαια και του οικοδεσπότη Γρηγόρη Παπαχρήστου.
[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.