Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ




Δεκάδες φίλοι και μέλη παραβρέθηκαν την Κυριακή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην αίθουσα της ταβέρνας ΑΔΑΜΟΣ στο Κίτρος.

Ήταν εκεί επίσης τα μέλη του Δ.Σ, τα παιδιά της Ορχήστρας Νέων, οι ερμηνευτές της ορχήστρας, οι χορωδοί, ο μαέστρος, σκηνοθέτες και εικαστικοί και άλλοι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε κατά καιρούς το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε η πρόεδρος Μαρία Γκριμούλα, η οποία μεταξύ των ευχών ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου, καλώντας τους συγχρόνως σε μια νέα προσπάθεια για ανώτερες επιτυχίες.Πλαισιωμένη κατόπιν και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ τυχεροί για μεν του μεγάλους ήταν η ερμηνεύτρια και δασκάλα της χορωδίας, Φιλιώ Σέρβου και από τα παιδιά της ορχήστρας ο Σάκης Τζήμας.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τα παιδιά της Ορχήστρας Νέων, με πολύ κέφι και χορό από όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Για το καταπληκτικό φαγητό και το περίφημό κρασί, που υπήρχε άφθονο στα τραπέζια, φρόντισε ο πάντα φιλόξενος ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Γιώργος Αδάμος .

Μεταξύ των πολλών παραβρισκόμενων ήταν εκεί, μέλη του συλλόγου «Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη», μέλη της Αερολέσχης Κατερίνης με επικεφαλής το Στέλιο Χαρίση, μέλη της Σχολής Γονέων Κατερίνης, ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής “DolceVita” Γιώργος Χανδόλιας, ο εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΠΙΕΡΙΚΗ, Αποστόλης Λάγιος και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Ήταν μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Το επόμενο ραντεβού των φίλων και μελών του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, είναι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο της Κονταριώτισσας, όπου θα γίνει ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για την περίοδο 2016 – 2018.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.