Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το αθλητικό πολιτιστικό σωματείο « ΤΡΙΑΣ»




Το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκαν στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Κατερίνης, ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου « ΤΡΙΑΣ» Κώστας Τσενεκίδης και ο Διευθυντής του «3ου almiraMAN 2016» Ιορδάνης Παπαδόπουλος για να τον ενημερώσουν σχετικά με το φετινό αγώνα «3ου almiraMAN 2016» ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 & την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 με αφετηρία και τερματισμό την Παραλία Κατερίνης. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, και είχε ως σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου Κατερίνης για την πορεία και τις εργασίες του φετινού αγώνα. 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης καλωσόρισε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του «3ου Almira Man 2016» και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κατερίνης θα σταθεί αρωγός και θα συμμετέχει ενεργά και στο φετινό αγώνα, όπως άλλωστε έγινε και τα δύο προηγούμενα χρόνια, μέσω του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και θα συνεισφέρει με όλες τους τις δυνάμεις για να επιτευχθεί η άριστη διεξαγωγή του αγώνα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το «3ο Almira Man 2016» είναι ένας αγώνας που αναδεικνύει την αθλητική και πολιτιστική ταυτότητα του τόπου και αποτελεί σημαντικό γεγονός για το Δήμο Κατερίνης καθώς θα συμβάλει στην τουριστική κίνηση της περιοχής και στην προσέλκυση των νέων στον αθλητισμό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις θερμότερες ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση ευελπιστώντας ότι το “3ο Almira Man 2016” θα φέρει τους νέους κοντά στον αθλητισμό και οι Πιεριείς και όχι μόνο θα απολαύσουν έναν όμορφο αθλητικό διήμερο. 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.