Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

4o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ.





Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Εορτής της Ελληνικής Σημαίας στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» στο Λιτόχωρο, το 4ο Αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων Δήμου Δίου – Ολύμπου, εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός.
Στο Αντάμωμα συμμετείχαν τα εξής χορευτικά συγκροτήματα:

  • Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «ΟΙ ΠΙΕΡΕΣ»
  • Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοτινας
  • Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα
Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος τον οποίο καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κος Νικόλαος Λάππας ανοίγοντας την εκδήλωση. Πριν τα χορευτικά τιμήθηκε από τον κο. Λάππα  η κα. Ευγενία Χραπανά – Λεμονοπούλου για το σύνολο των ευγενικών χορηγιών και της γενικότερης προσφοράς προς τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2015 στο Λιτόχωρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Διοικητής της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας ,Ταξίαρχος κος. Τσώνος με την σύζυγό του,  οι Αντιδήμαρχοι  κ. Φόλιος Διονύσιος και Καλαϊτζής Αθανάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννακα – Βλαχοπούλου Λέλα (Πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ), Βακουφτσή Ειρήνη, Φώτιου – Κλιτσινίκου Αικατερίνη, Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Λιτοχώρου κ. Μήλιος Γεώργιος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Λιτοχώρου κος Κολωνιάρης Νικόλαος.
Τα συγκροτήματα συνόδευσαν τιμώντας έτσι την εκδήλωση πολλοί πρόεδροι και μέλη Δ.Σ των Πολιτιστικών Συλλόγων , στους οποίους απονεμήθηκαν και αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους στο 4ο Αντάμωμα.
Η βραδιά έκλεισε όπως κάθε χρονιά σε κλίμα ενθουσιασμού με χορούς που χόρεψαν από κοινού τα μέλη όλων τον χορευτικών συγκροτημάτων μαζί με αρκετούς παραβρισκόμενους.



[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.