Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 μ.μ


TΗΛΕΟΡΑΣΗ ALPHA ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 μ.μ
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»

Για ακόμα μια φορά η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, τέταρτη συνεχή χρονιά, (2 στην ΕΡΤ και 2 στον ALPHA) προσκαλεσμένη στην πλέον δημοφιλή εκπομπή και με την μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Σαρανταπέντε νέα παιδιά από την Πιερία και κυρίως από την περιοχή του δήμου Δίου, επί σκηνής. Θα εκτελέσουν υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή, με μοναδικό τρόπο τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών. 

Μαζί τους ένας από τους γνωστότερους Έλληνες ερμηνευτές, ο Κώστας Μακεδόνας, πλαισιωμένος από άλλους εφτά σπουδαίους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες. Την Ορχήστρα Νέων Δίου πλαισιώνει επίσης η νεανική Χορωδία του Ωδείου Τερψιθέας Πειραιά.

Στο πάνελ σχολιάζουν, ο γνωστός σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, η συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας και ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος. Την εκπομπή παρουσιάζει όπως πάντα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το Σάββατο όλη η Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες του εξωτερικού, θα θαυμάσουν το μουσικό ταλέντο των νέων από το Δίον και την Πιερία.

Το Σάββατο τα παιδιά της Ορχήστρας Νέων Δίου, γίνονται πρεσβευτές προβολής του πολιτισμού και της ιστορίας της Πιερίας,



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.