Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΦΛΟΓΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ


Στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμος Δίου – Ολύμπου μερίμνησε, για την φιλοξενία και ξεκούραση του υπερδρομέα τριάθλου κου Σταθόπουλου και της ομάδας του στα πλαίσια του Υπερμαραθωνίου τριάθλου (Δρόμος αντοχής, κολύμβηση,ποδηλασία) από τη Σαλαμίνα μέχρι τον Όλυμπο με σκοπό την προώθηση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» .
Προσπάθειες και πρωτοβουλίες που προωθούν τόσο ευγενείς σκοπούς είναι αυτονόητο ότι αξίζουν κάθε δυνατής ηθικής, τεχνικής και υλικής αρωγής.
Παρακάτω ακολουθεί το ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» προς τον Δήμο Δίου – Ολύμπου:
Εκ μέρους των παιδιών και των γονιών τους, όλοι εμείς που σήμερα στελεχώνουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου των γονιών που τα παιδιά μας στην πιο τρυφερή ηλικία τους βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον καρκίνο, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την παραχώρηση χώρων ξεκούρασης για τον αγώνα του κ. Σταθόπουλου.
Με αυτή την ευκαιρία, τα παιδιά και οι γονείς της φλόγας, θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση φορέων και φίλων όπως εσείς μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί και δίπλα στα παιδιά μας για την υγεία και τη ζωή τους.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας πούμε ότι νοιώθουμε πολύ όμορφα του σας έχουμε κοντά μας πολύτιμους σύμμαχους στην καθημερινή μάχη που δίνουμε κι εμείς κοντά τους. Οι ευαισθητοποιημένοι φίλοι της Φλόγας είναι πηγή ανιδιοτελούς προσφοράς και πολύτιμοι συνεργάτες στην υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την προσφορά σας και σαν γονείς, ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και επιτυχημένοι σε ότι κάνετε.



Με τιμή 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΛΟΓΑΣ 







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.