Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόταση στον Γ.Παπαθανασίου για υποψήφιος βουλευτής.



Στον τ. Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, να είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, πρότεινε το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση ήταν να τοποθετηθεί στην 1η θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαθανασίου απάντησε ότι είναι τιμητικό γι αυτόν να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, θα προτιμούσε όμως να συμμετάσχει σε εκλογές με σταυροδοσία και όχι με λίστα. Εξήγησε, δηλαδή, ότι δεν θα ταίριαζε με την ηθική του το να τοποθετηθεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου δεδομένου ότι θα αδικούσε εκείνους τους υποψήφιους που πάλεψαν και που τις κατέκτησαν με σταυρό προτίμησης κατά τις πολύ δύσκολες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. 



Πάντως, ο κ. Παπαθανασίου έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος και πρότεινε, από την πλευρά του, εφόσον το ΠΑΣΟΚ επιμένει να είναι υποψήφιος, θα μπορούσε να συμμετάσχει στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Πιερίας.
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.