Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ Της ΜΟΧΛΑ – ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ


Φίλες  και  Φίλοι  της Πιερίας

Αποφάσισα  να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μετά από τιμητική πρόταση  της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά, για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη νέα προοπτική της Ευρωπαϊκής  Ελληνικής Κεντροαριστεράς.  Συμμετέχω στο ίδιο ψηφοδέλτιο με μια νέα γενιά στελεχών, εξαίρετων υποψηφίων συναδέλφων που συμβολίζουν την ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού χώρου της κεντροαριστεράς στη χώρα μας και στο νομό  Πιερίας. Αυτή είναι απολύτως  αναγκαία για να στηριχθεί η Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας  με εθνική αξιοπρέπεια,  κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατικό εκσυγχρονισμό του Ελληνικού κράτους  και περιφερειακή ανάπτυξη.

Η πολιτική  πρόταση της συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διαφοροποιείται σαφώς από την Εθνικολαϊκίστικη Αριστερά με τις συνιστώσες της και από την  Νεοφιλελεύθερη  Δεξιά  του προσωρινού αρχηγού της κ. Μεϊμαράκη.  Μια πρόταση  πρωτίστως  πατριωτική  ενάντια στις  πρακτικές των  δυο μονομάχων  που  στην ουσία  η όλη προεκλογική  τους  τακτική  αποτελεί  μνημείο αποθέωσης  της ανευθυνότητας,  του τυχοδιωκτισμού και της δημαγωγίας.  

Με το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ενισχύουμε τον τρίτο πόλο της  Κεντροαριστεράς, για να επιβάλλουμε την αναγκαία Εθνική Συνεννόηση που - δυστυχώς - αρνούνται οι λαϊκιστές Τσίπρας  και  Μεϊμαράκης. Για να μην ξαναζήσουμε το  θλιβερό φαινόμενο να  πανηγυρίζουν οι χρυσαυγίτες ως τρίτο κόμμα στη Βουλή.   Σήμερα  όσο ποτέ  άλλοτε η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με επίγνωση  του  θεσμικού της  ρόλου  και  με υψηλή  αίσθηση ευθύνης.  Και αυτό μόνο με την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  μπορεί να επιτευχθεί.

Για να διορθώσουμε  τα λάθη της εφαρμογής του τρίτου «Αριστερού» Μνημονίου και την ταχύτερη δυνατή έξοδο από αυτό.

Να στηρίξουμε με αναπτυξιακά προγράμματα και το νέο ΕΣΠΑ   την έξοδο της χώρας από τη νέα σκληρή ύφεση που έφερε το καταστροφικό δίδυμο  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Να συμβάλουμε στην μείωση της ανεργίας των νέων ανθρώπων και των γυναικών, να δώσουμε ελπίδα στη  μικρή και μεσαία επιχείρηση και  να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, που επέβαλαν  δυστυχώς οι αλλεπάλληλες εφαρμογές μνημονίων και περιορισμών.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΛΥΣΗ…..   
ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ       
                                                                                                           

                                                               
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.