Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Χρήστος Τζιουβάρας - Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασυκοφάντησε τα στελέχη και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ πουλώντας παραμύθι στον λαό.


13, ξημερώματα 14 Αυγούστου, παραμονή της Παναγίας, ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων το 3ο Μνημόνιο που έφερε η μέχρι χθες αντιμνημονιακή κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά στη Χώρα.

Δεν θα μιλήσουμε για την κατασυκοφάντηση, τις δήθεν προδοσίες και τις λοιδορίες που δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι (πρώην) Πρόεδροί του.
Σχετικά με αυτά, τα λόγια είναι περιττά.

Η ουσία είναι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του ψέματος που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες, και που συνάμα αποτελούσε και τον λόγο ύπαρξής του, έχει καταρριφθεί.

Τώρα, όπως εκφράστηκε και δια στόματος του Πρωθυπουργού, έχει μείνει λίγο από κατεστημένα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών μαζί με κάποιο πολιτικό κατεστημένο, λίγο σύγκρουση παλιού και νέου και, φυσικά, ο συνεχής αγώνας της Αριστεράς για έναν καλύτερο κόσμο, που όμως κανείς δεν έχει καταλάβει ποιος είναι αυτός.

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να μην ενδώσουν και συνεχίσουν να πιστεύουν και το υπόλοιπο κομμάτι του ψέματος γιατί όσο περισσότερο χρόνο δίνουν τόσο πιο ακριβό θα πληρώνουμε και μαζί και η Χώρα το τίμημα του λογαριασμού.

Και ποτέ να μην ξεχνούν ότι κάτω από αυτό το ωραίο επαναστατικό περιτύλιγμα δεν κρύβεται κανένα μεταρρυθμιστικό ή Δημοκρατικό κόμμα αλλά μάλλον ένα κομμουνιστογενές καθεστώς.

Εκ της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας

Χρήστος Τζιουβάρας

Γραμματέας
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.