Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

2ο Lakos Music Festival









Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Φαράγγι του Ενιπέα στο Λιτόχωρο την 1η και 2η Αυγούστου οι μουσικές εκδηλώσεις  του 2ουLakosMusicFestival.
Μετά την περσινή αναγκαστική «αγρανάπαυση», φέτος έγινε δυναμική επανεκκίνηση για πρώτη φορά σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και τηνΑντιδημαρχίαΔΕ Λιτοχώρου, με τον πήχη να μπαίνει ψηλότερα τόσο  καλλιτεχνικά όσο και σε σχέση με τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Η επιτυχία των εκδηλώσεων κρίνεται ακόμα μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα πάντα σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες.
«Ψυχή» και του 2ουLakosMusicFestivalγια άλλη μία φορά ο Τάκης Δημούτσικος που σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Λάππα συντόνισαν όλες τις  απαραίτητες  ενέργειες  προκειμένου , σε πείσμα όλων, το 2οLakosMusicFestivalνα γίνει πραγματικότητα. Μεγάλη  η βοήθεια από τους Βαγγέλη Βαμβάκο και Κώστα Καρατζίδη.
 Φυσικά τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπήρχε η γενναία πολλές φορές στήριξη από τους χορηγούς της εκδήλωσης:
·         Παραδοσιακή Ταβέρνα «Νερόμυλος» στο Φαράγγι Ενιπέα
·         «PapaStevePub» στο Φαράγγι Ενιπέα
·         Καφενείο «Ντίσκο Ρωμέικο» στο Φαράγγι Ενιπέα
·         Το Ξενοδοχείο «MediterraneanVillage» στην Παραλία Κατερίνης
·         Toκάμπινγκ «OlymposBeach» στηνΠλάκα Λιτοχώρου
·         Το HotelMyrtoστο Λιτόχωρο
·         Το HotelParkστο Λιτόχωρο
·         Τον ξενώνα «SummitZero» στη Γρίτσα Λιτοχώρου
·         Το κατάστημα VodafoneΛιτοχώρου
·         Το κατάστημα ορειβατικών ειδών «55 Peaks» στο Λιτόχωρο
·         Το Ζαχαροπλαστείο «Λεμόνας» στο Λιτόχωρο
·         Την ταβέρνα «Τα Μεζεδάκια» στο Λιτόχωρο
·         Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ηλιάνας Λιανού στην Κατερίνη
Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες στο Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού «Οι Σαμαρείτες» Κατερίνης που κάλυψαν με υπευθυνότητα τις ανάγκες της διοργάνωσης και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Την 1η Αυγούστου την αυλαία  του φεστιβάλ άνοιξαν οι Λιτοχωρίτες «RedHornets» με instrumentalδιασκευές γνωστών ροκ κομματιών. Την σκυτάλη πήραν οι «JeronimoBrothers» που μας μύησαν σεbluesρυθμούς με τις δεξιοτεχνικές εκτελέσεις τους . Η βραδιά και η μπλουζ πανδαισία έκλεισαν με τους διάσημους «BluesWire» (έχουν ψηφιστεί παγκοσμίως  το καλύτερο μπλουζ συγκρότημα εκτός ΗΠΑ) που συνεπήραν το κοινό παίζοντας πολλές γνωστές τους επιτυχίες.
Την επόμενη βραδιά στις  2 Αυγούστου το πρόγραμμα ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά με τους «ITALLIGHT» που ήρθαν από τα αγαπημένα Ιωάννινα για να μας ταξιδέψουν σε reggaeρυθμούς απόλυτα ταιριαστούς με το καλοκαίρι. Το φεστιβάλ έριξε αυλαία με πολύ δυναμικούς ροκ  - μπλουζ ρυθμούς από το συγκρότημα «SakisDovolisTrio» σκορπώντας ενθουσιασμό σε κοινό και διοργανωτές και ανοίγοντας την όρεξη για ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις.
Οι πολλές εκατοντάδες κόσμου που παρακολούθησε το 2οLakosMusicFestivalκαι τις δύο βραδιές και τα πολλά συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι συνδιοργανωτές, αποτελούν  την μεγαλύτερη απόδειξη επιτυχίας της διοργάνωσης.
Ευχή και υπόσχεση όλων το LakosMusicFestivalνα γίνει πλέον θεσμός!

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!
[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.