Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας επαγρυπνούν για τη διαφύλαξη της εικόνας του τουρισμού της Πιερίας.



Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας επαγρυπνούν για τη διαφύλαξη της εικόνας του τουρισμού της Πιερίας. 

Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν οι φορείς του τουρισμού.


Παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι επαγγελματίες του τουρισμού, με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει η σημερινή πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. 

Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία και συνεχή διαδικασία ενημέρωσης των τουριστικών επιχειρηματιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να αποφευχθούν πιθανές δυσλειτουργίες. 

Καθημερινά ζητάμε ενημέρωση από όλους τους συναδέλφους ώστε να εξασφαλίσουμε τις ομαλές διακοπές των επισκεπτών που έχουν επιλέξει τις ομορφιές της Πιερίας και να προλάβουμε πιθανές ακυρώσεις. 

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την τουριστική αστυνομία, με τους υπεύθυνους των τραπεζών, με τους προμηθευτές των ξενοδοχείων, με τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, με όλους όσοι σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν στον τόπο μας. 

Προωθούμε έντυπο σε όλους τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό με το οποίο θα ενημερώνονται οι τουρίστες που πρόκειται να βρεθούν στην περιοχή μας ότι είναι διασφαλισμένες οι ομαλές διακοπές τους καθώς και ότι γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές τους κάρτες .

Όπως κάνουμε όλα τα χρόνια κόντρα στα προβλήματα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σκληρά για να κρατήσουμε ανοικτές τις επιχειρήσεις μας, για μας, για τις οικογένειές μας, και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού. 

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που εμείς στην Πιερία ξέρουμε καλά. Να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, να παρέχουμε πραγματική ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. 

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με το τουριστικό προϊόν, εστιάτορες, εμπόρους, οδηγούς ταξί, ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, όλους όσους γενικότερα παρέχουν υπηρεσίες, να διευκολύνουμε την διαμονή των επισκεπτών που βρίσκονται στον τόπο μας. Οι επισκέπτες μας επέλεξαν. Εμείς πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. 

Όλοι μαζί συνεχίζουμε για να προβάλλουμε την μοναδικότητα της ΠΙΕΡΙΑΣ την μοναδικότητα των ανθρώπων και του τόπου μας.
[op7]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.