Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: Μία από τα ίδια, από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου.


    Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα θέματα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου Δίου Ολύμπου.
    Για μία ακόμη φορά ο φάκελος που αποστέλλεται στους δημοτικούς συμβούλους ήταν ελλιπής εισηγήσεων.  Για ένα σημαντικό αριθμό θεμάτων δεν υπάρχουν εισηγήσεις. Πώς λοιπόν το εξηγεί  αυτό η δημοτική αρχή; Μήπως κάποια θέματα δεν είναι μεγάλης σπουδαιότητας και δεν χρήζουν εισηγήσεων; Μήπως σκοπίμως  δεν ενημερώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι για να μην έχουν άποψη για κάποια θέματα; Μήπως  η οργάνωση των συνεδριάσεων δε γίνεται τόσο υπεύθυνα ώστε δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία να ενημερώνονται τα μέλη; Μήπως  είναι απλώς αμέλεια;
    Τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Η αντιμετώπιση  αυτή ,σχετικά με την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. «κονταίνει» τη Δημοκρατία στο Δήμο μας.
    Πρότασή μας  είναι,  η ανακοίνωση των συνεδριάσεων να γίνεται εγκαίρως και όχι 1-2 ημέρες πριν τη πραγματοποίησή τους καθώς επίσης να αναρτώνται και οι  πλήρεις εισηγήσεις των θεμάτων  στο διαδίκτυο.


Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ –ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ –ΟΛΥΜΠΟΥ.
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.