Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.







Τον Πρόεδρο της Ε.Γ. του Διεθνούς Ιδρύματος Μ.Αλεξάνδρου κ. Διονύση Πασχάλη τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.


Στο πλαίσιο αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης, που διεξάχθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης, η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τίμησε τον Πρόεδρο της Ε.Γ. του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύση Πασχάλη, για τη μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Πασχάλη έδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνος Θάνος.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας για τη διοργάνωση ανέφερε ότι οι αγώνες διεξάχθηκαν προς τιμήν του Παναγιώτη Ποικιλίδη, «που δεν είναι πια κοντά μας», όπως σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να μας βλέπει από εκεί που είναι. Θα ζει πάντα στις καρδιές μας».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Διονύση Πασχάλη: «Σήμερα μας τιμά με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύσης Πασχάλης. Όταν οι συνάδελφοι από την Κατερίνη μου είχαν πει πέρυσι να έλθω για να οργανώσουμε εδώ στην Πιερία την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο, αρχικά ήμουν διστακτικός. Όταν όμως επισκεφθήκαμε τον Πρόεδρο, τον Διονύση Πασχάλη, και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει στη διοργάνωση, εκείνος μας καθησύχασε λέγοντάς μας: «Μην ανησυχείτε, θα τα κάνουμε όλα». Έτσι και έγινε. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια μεγαλειώδης εκδήλωση στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, που μεταδόθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πρόεδρε, Διονύση Πασχάλη, σ' ευχαριστούμε για τη στήριξή σου.
Και θα πρέπει να πούμε ότι η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης είχε σαν αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης κ. Lalovic να με χρίσει ως Τεχνικό Διευθυντή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και να συμφωνήσουν όλοι ώστε η έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να γίνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον κ. Διονύση Πασχάλη, ο οποίος θα είναι πάντα δίπλα μας και θα μας στηρίζει στις προσπάθειές μας», σημείωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης κ. Κωνσταντίνος Θάνος.


Ακολούθησε η τιμητική απονομή υπό το θερμό χειροκρότημα φιλάθλων, αθλητών, εκπροσώπων φορέων, καθώς και παραγόντων του αθλήματος της Πάλης, ενώ αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Ε.Γ. του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Διονύσης Πασχάλης εξέφρασε ευχαριστίες για την τιμή που του έγινε, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Μέλημά μας είναι να στηρίξουμε την παιδεία και τον αθλητισμό προκειμένου να υπάρξουν συνειδητοποιημένοι πολίτες για μια κοινωνία με προοπτική και μέλλον. Ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.