Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ


Μήνυμα Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Πιερίας

Αγαπητοί Σύντροφοι
Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε πολλά και, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια, η διαχείριση της κρίσης γονάτισε εκλογικά το κόμμα που μέσα από πλατιές κοινωνικές συμμαχίες διαμόρφωσε το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.
Σήμερα, με γενναιότητα λέμε ότι το θέμα μας δεν είναι ούτε καν η πολιτική μας δικαίωση για τις δύσκολες αποφάσεις που πήραμε ώστε να σταθεί η Χώρα όρθια. Έχουμε καλή σχέση με την αλήθεια και τα κείμενά μας, οι λόγοι και τα έργα μας είναι εδώ για να κρίνουμε και εκ των υστέρων με πνεύμα διαυγές τον τρόπο που πολιτεύτηκε ο καθένας. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και τα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης είναι αποκαλυπτικά.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός μας έδωσε μία εντολή και οφείλουμε να το κάνουμε, και το κάνουμε, να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις μέσα στη Βουλή, στην κοινωνία και με ανοιχτό μέτωπο σε ό,τι θέτει σε κίνδυνο τη Χώρα. 
Παράλληλα, ωστόσο, επιβάλλεται να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση, και τελικά, την κοινή έκφραση του ιστορικά πιο υγιούς και δημιουργικού μέρους της κοινωνίας που είναι η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, με το ΠΑΣΟΚ να παίζει κομβικό και καταλυτικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία αφού διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία, τα στελέχη, τις δομές τις διαδικασίες και, τελικά, την ευθύνη για να το κάνει. 
Αυτό το στόχο φιλοδοξεί να επιτύχει το Συνέδριό μας που έχει προγραμματιστεί για τις 5-6-7 του Ιούνη, όπου ανοίγουν όλα τα θέματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ ως ΠΑΣΟΚ, αλλά παράλληλα πρέπει να εκλαμβάνεται από τους πολίτες ως το πρώτο μεγάλο βήμα για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης. 
Σας καλώ την Κυριακή 24 Μαϊου να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες εκλογής Συνέδρων όλοι μας γνωρίζοντας εξαρχής ότι τα θέματα είναι μεγάλα και οι αποφάσεις δύσκολες, αλλά και έχοντας την πίστη ότι θα ανταποκριθούμε στην ιστορική μας ευθύνη απέναντι στην παράταξη και τη Χώρα και θα σηκώσουμε ξανά την Δημοκρατική Παράταξη ψηλά.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Τζιουβάρας
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.