Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στη Συνάντηση για την ανάπτυξη του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος



Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας πήραμε μέρος σε συνάντηση Φορέων και Επιμελητηρίων που έγινε στο Βόλο και διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, με θέμα την ανάπτυξη του Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος. Η περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη αυτού του αεροδρομίου είναι επίσης σημαντική κυρίως για την Νότια Πιερία.
Οι αποστάσεις από Λιτόχωρο-Λεπτοκαρυά μέχρι τον Πλαταμώνα και τους Ν. Πόρρους από αυτό το αεροδρόμιο είναι μικρότερες ή περίπου ίσες με τις αποστάσεις από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Με δεδομένη την αποπεράτωση της κατασκευής των έργων στις σήραγγες Πλαταμώνα και Τεμπών η πρόσβαση από την Ν. Αγχίαλο θα γίνει ευκολότερη και θα δώσει πρόσθετη επισκεψιμότητα στην περιοχή.
Μετά την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής μας ζητήθηκε να στείλουμε πληροφορίες για την περιοχή μας (τουριστική υποδομή, ξενοδοχεία, διαδρομές, μονοπάτια, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι κλπ)
Η προβολή της περιοχής θα γίνει στη Γένοβα.
Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας έχουμε ήδη ετοιμάσει την παρουσίαση και την έχουμε στείλει. Συνεχίζουμε στοχευμένα προς κάθε κατεύθυνση την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας.


Η πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ξυπτερά Λάμπρου Ευαγγελία Τσιτλακίδης Ηρακλής



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.