Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Συνάντηση του Πρόεδρου του Διεθνούς Ιδρύματος Μ. Αλεξάνδρου κυρίου Διονύση Πασχάλη με τον Σύλλογο καρκινοπαθών Κατερίνης - Πιερίας.









Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου, προγραμματισμένη συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μ. Αλεξάνδρου κο Διονύση Πασχάλη!

Η αντιπροσωπία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο κα Θεανώ Γελαδάρη και μέλη του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Ιδρύματος Μ. Αλεξάνδρου! Ένας χώρος ιδιαίτερης ομορφιάς, στην αγκαλιά του Ολύμπου, δυο βήματα από το αρχαίο Δίον, που αποτελεί στολίδι και μοναδική τιμή για το νομό μας  καθώς επιτελεί σημαντικό έργο προκειμένου να διατηρηθεί  και να εδραιωθεί το ελληνικό γίγνεσθαι σε όποιο κομμάτι της γης υπάρχει Έλληνας.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση του κου Πασχάλη και συζήτηση για τις δράσεις και το έργο του συλλόγου μας, καθώς και για τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν πάσχοντες συνάνθρωποί μας, ιδιαίτερα τις δύσκολες μέρες που ζούμε στην πατρίδα μας!

Ο κος Πασχάλης, άκουσε με ενδιαφέρον την ενημέρωση, συμμερίστηκε τις προσπάθειες και το έργο που γίνονται από το σύλλογό μας, κυρίως όμως, δείχνοντας τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής  που τον διακατέχουν, στάθηκε στη ζωτική αναγκαιότητα της άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων και ελλείψεων που συναντούν οι καρκινοπαθείς. Κλείνοντας, ο κος Πασχάλης, δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, αισθανόμαστε την εσωτερική ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στον κο Πασχάλη, για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε, αλλά ιδιαίτερα για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξε κατά τη συνάντηση που είχαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.