Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΤΈΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ : Ευχαριστήριο – Μήνυμα γιορτής






Ευχαριστήριο – Μήνυμα γιορτής
Μάνα, μητέρα, μαμά. Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη. Η «μητέρα», βιολογική και μη, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας.
Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Και η μέρα της γιορτής της δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Νίκα Μάνου εκπαιδευτικό – συγγραφέα που μας τίμησε με την παρουσία της πλαισιώνοντας με την ομιλία της την εκδήλωση με θέμα:
‘’ Το πρόσωπο της Μητέρας μέσα από το βιβλίο της «Η μέρα αρχίζει ξανά».’’
Ευχαριστούμε τα «Μουσικά Σύνολα» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Εμμανουήλ Κριαράς» υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Μπόρα
και το «Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι» της Στέγης υπό την διεύθυνση της
κας Μάγιας Μπάλλα.
Ζητώντας συγγνώμη, επειδή δεν αναφέρονται όλα τα ονόματα, ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον αντιδήμαρχο κ. Ζτάνη, τον αντιδήμαρχο κ. Καλαϊτζή, την δημοτική σύμβουλο κ. Σαλιώρα, τον σεβαστό Πάτερ Κωνσταντίνο , τον Διευθυντή του Λυκείου Λιτοχώρου κ. Μάνο, τον σύλλογο διδασκόντων των Λυκείων Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου κ. Μυλωνέρο.

Η Πρόεδρος
Διονυσία Κατσικούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.