Τρίτη 12 Μαΐου 2015

2η ημερίδα του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» για τις μονογονεϊκές οικογένειές που υποστηρίζει

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
διοργάνωσε την 2η ημερίδα για τις υποστηριζόμενες μονογονεϊκές οικογένειες




******************************************************************************
Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 2ης ημερίδας του Συλλόγου «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» την Παρασκευή 30/4 στην πάνω αίθουσα της "ΕΚΑΒΗΣ", για τις μονογονεϊκές οικογένειες του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που είχε ως θέμα "Πως να είσαι δημιουργική αντιμετωπίζοντας την ανεργία". Εισηγητές-ομιλητές της ημερίδας ήταν η κυρία  Γιουμίδου Ελένη, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, και ο κύριος Παντελής Σιδηρόπουλος απόφοιτος του τμήματος Παιδαγωγικής και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία, ο οποίος τα τελευταία χρόνια  εργάζεται ως Οικογενειακός Σύμβουλος με έμφαση τα σεμινάρια και τα συνέδρια για την οικογένεια. Οι υποστηριζόμενες μητέρες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας σε ψυχολογικό αλλά και πρακτικό επίπεδο καθώς και να κατανοήσουν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδική αξία ενώπιον Θεού και ανθρώπων και ως εκ τούτου κανείς δεν πρέπει να το βάζει κάτω, ακόμα και μέσα στις δυσκολίες.
Στην ημερίδα επίσης, παραβρέθηκε ο Σταύρος Αποστόλου, επιστημονικός σύμβουλος του βουλευτού Πιερίας κ. Ζήση Ζάννα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε για τρέχοντα κρατικά προγράμματα προκειμένου να ανακουφιστούν ευπαθείς οικονομικά ομάδες πληθυσμού μέσα στις οποίες ανήκουν και οι μονογονεϊκές οικογένειες του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Το Δ.Σ του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», ευχαριστεί τον Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση της αίθουσας της ΕΚΑΒΗΣ και τους 2 ομιλητές μας που εθελοντικά ήρθαν να μιλήσουν στην ημερίδα.

******************************************************************************
Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη . Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.