Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Να ακυρωθεί εδώ και τώρα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της νέας συγκυβέρνησης για τα ταμειακά διαθέσιμα


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κατερίνης καταγγέλλει την πραξικοπηματική απόφαση της συγκυβέρνησης για δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των Περιφερειών και των Δήμων, όπως και άλλων δημόσιων Οργανισμών. Αυτοί οι φορείς θα βρεθούν σε πλήρη αδυναμία να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες του λαού ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο.

Αποδεικνύεται πως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις διαπραγματεύσεις για να εξοφλήσει ο λαός τα δάνεια που καρπώθηκε η πλουτοκρατία, δεν υπάρχουν λύσεις, αλλά μόνο χειροτέρευση για τα λαϊκά προβλήματα.

Στεκόμαστε  απέναντι σε κάθε τέτοια μεθόδευση και ζητάμε από τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει αμέσως έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (κατατέθηκε έγγραφο αίτημα, 18208/22-4-15), με αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση της δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να προστατευτούν οι κοινωνικοί πόροι που διαθέτει.

Ταυτόχρονα, καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό του Δήμου Κατερίνης, να είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια της νέας συγκυβέρνησης.
           


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κατερίνης,

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι

Μπάμπης  Παπαδόπουλος

Σταύρος  Ανανιάδης


Θεοδώρα Αθανασούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.