Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του απερχόμενου Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας και του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας




            Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, το πρωί της Παρασκευής, 20 Μαρτίου 2015, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας τον απερχόμενο Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας, Ταξίαρχο Ιωάννη Τζανιδάκη και το νέο Διοικητή, Ταξίαρχο Ιωάννη Τσώνο, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.
            Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία επιτυχή και παραγωγική θητεία. Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι προσβλέπει στη συνέχεια της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας που είχε και με τον απερχόμενο Ταξίαρχο, ενώ διαβεβαίωσε τον κο Τσώνο, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός σε κάθε του προσπάθεια με γνώμονα το κοινό καλό των πολιτών της Πιερίας.
            Η κα Μαυρίδου ευχαρίστησε τον κο Τζανιδάκη για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη θητεία του και του ευχήθηκε υγεία, καλή και επιτυχημένη συνέχεια στα νέα του καθήκοντα.
            Ο νέος Διοικητής της Ταξιαρχίας ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνάντηση και ευχήθηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους.

            

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.