Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημαρχείο της Δ.Ε ΔΙΟΥ μεταξύ των άλλων θεμάτων της Η.Δ συζήτησε και το θέμα της στελέχωσης του Γραφείου Τύπου, Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων.
Το Δ.Σ έκρινε πως μετά τη μεγάλη δραστηριότητα που ανέπτυξε το ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ, εντός και εκτός Πιερίας, το θέμα της προβολής και των δημοσίων σχέσεων έχει αυξημένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό το Γραφείο Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων θα πρέπει να στελεχωθεί με ένα άτομο το οποίο να διαθέτει γνώση και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.
Για τη θέση αυτή προτάθηκε ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥ, ο οποίος συγκεντρώνει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και επί πλέον είναι τακτικό μέλος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ. Έχει εργαστεί κατά καιρούς στον τομέα αυτό σε αρκετούς φορείς όπως, στο δήμο Δίου, στον ΟΡ.ΦΕ.Ο, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ομολογουμένως πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία.
Η εργασιακή σχέση του κ. Δήμου με το ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ θα είναι εθελοντική και άνευ αμοιβής. Αναλαμβάνει καθήκοντα από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου έως τη λήξη της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ.
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μαρία Γκριμούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.