Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜYTIΛΗΝΑΙΟΥ 

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ»





Συναντήθηκαν χθες, στα γραφεία της Inkas Film & TV Productions στο Χαλάνδρι, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος με το team των συντελεστών της ταινίας μεγάλου μήκους «Οριακή Γραμμή», τη «δική μας» Ολυμπία Μυτιληναίου, διευθύντρια φωτογραφίας, το Δημήτρη Χατζηβογιατζή, συντονιστή παραγωγής και τη Λιλέτ Μπόταση, παραγωγό.

Το team αυτό της Inkas, γεύτηκε τους καρπούς της επιτυχίας με την ελληνοφινλανδικής παραγωγής μεγάλου μήκους ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο», που προβάλλεται στα σινεμά, με πρωταγωνιστές τους Ιφιγένεια Τζόλα, (Το Νησί), Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορφέα Αυγουστίδη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Στάνκογλου, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Γιάννης Ζουγανέλη.

Η ταινία αυτή γυρίστηκε στη Κω, αναδεικνύοντας τα απαράμιλλου κάλλους τοπία και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της παραγωγής, ήταν ο Δήμος Κω και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου.

Κάτι αντίστοιχο πρόκειται να γίνει και στα μέρη μας, με σκοπό, μέσα από το «μεστό» σενάριο του Καντερινιώτη Μανώλη Οικονόμου, να προβληθεί ο Όλυμπος, οι εύφορες κοιλάδες και οι ακρογιαλιές του.

Ήδη, η Ολυμπία Μυτιληναίου έχει ξεκινήσει τη διαδικασία του Reperage και ευελπιστεί ότι το 2016 θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Είναι η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια παραγωγής ταινίας μεγάλου μήκους που επιλέγεται ο Όλυμπος ως ο φυσικός τόπος των πλάνων. 

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, θα είναι υποστηρικτής της παραγωγής της «Οριακής Γραμμής», σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής των φυσικών αρετών του Πιερικού Ολύμπου.
[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.