Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ







Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας στην Νέα Χράνη του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος.
 
Στον νέο χώρο του συλλόγου παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας κος Αγγέλου Αριστείδης, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Π.Ε. Πιερίας κος Χηνόπουλος Νικόλαος, ο προϊστάμενος του τμήματος συγκοινωνιών και επικοινωνιών & επίτιμο μέλος του συλλόγου κος Σαμαράς Νικόλαος, ο διευθυντής του 14ου Δημοτικού Σχολειού κος Τόνας Σωτήριος ,οι καθηγητές του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης Σαραηλίδης Κων/ος, Γράμπας Αντώνιος Μαργαριτίδης Ανέστης SV2OYQ, ο διευθυντής Πολεοδομίας Περιβάλλοντος & Δημ. Έργων Δήμου Δίου - Ολύμπου κος Βασιλούδας Βασίλειος, η εκπρόσωπος του Olympus Marathon κα Νίκα Ευαγγελία, ο  Πρόεδρος του Α.Π.Σ Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ κος Μυστρίδης Χρήστος & ο Αντιπρόεδρος κος Πούλιος Αλέξανδρος, εκπρόσωπος από την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών κος Μητρούσης Άρης SV2GQN , εκπρόσωπος από την  Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας MARG κος Πετρίδης Γεώργιος SV2FPA.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σαραηλίδης Αδάμος SV2KGA καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους καθώς και αρκετά μέλη του συλλόγου που ήταν παρόντες καθώς απεύθυνε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Δήμο Κατερίνης για την μέχρι σήμερα υποστήριξη του συλλόγου.
 
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  εις μνήμη του μέλους καί προσφάτως εκλιπόντος συναδέλφου Τάκη Σφήκα SV2CNG.


 
Έγινε σχετική αναφορά με τις δράσεις του ΣΥ.ΡΑ.Π. όπως η αίτηση του 14ου Δημ. Σχολείου προς την υπηρεσία ARISS, για τη συνομιλία μαθητών με ένα αστροναύτη του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού μέσω ασυρμάτου και άλλες ιδέες που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού.
 
Ο τυχερός της χρονιάς μετά από κλήρωση που έγινε μεταξύ των μελών του συλλόγου ήταν το μέλος του Δ.Σ Τζιουτζιας Χρήστος SV2OXS που κέρδισε ένα φορητό ασύρματο, χορηγία του κου Καράογλου - Θεσ/νίκη, ενώ  τυχερή μετά από κλήρωση για τους φίλους του συλλόγου  και τους εκπροσώπους που παραβρέθηκαν ήταν η Δεσποινίς Διονυσίου Ντίνα κερδίζοντας ένα καλάθι με κρασιά, χορηγία από το Κτήμα Παντούλη.
                                                    Εκ μερους του Δ.Σ 
                                                           
                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                 ΣΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΑΔΑΜΟΣ 
                                                              SV2KGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.