Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού





Ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, παρευρέθηκε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Sajam Turisma» στο Βελιγράδι.

Στο Βελιγράδι βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας, Απόστολος Τζόβας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. στα πλαίσια της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Sajam Turisma», η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2015. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε κεντρική θέση στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. με δικό της stand, το οποίο προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι πολιτικών αρχών, διεθνείς τουριστικοί φορείς, καθώς επίσης και Σέρβοι επισκέπτες της διοργάνωσης. Στην έκθεση συμμετείχαν εκτός από την Π.Κ.Μ. και πλήθος τουριστικών πρακτορείων και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Φέτος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις σημαντικότερες στα Βαλκάνια, πήραν μέρος περίπου 50 κράτη και 1000 εκθέτες.
Ο κος Τζόβας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δέχτηκε πραγματικά έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο για την Κεντρική Μακεδονία, όσο και συγκεκριμένα για την Πιερία, η οποία είναι γνωστός και προτιμητέος προορισμός από τους φίλους Σέρβους, αφού εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτονται της Πιερία, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες απολαμβάνοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τουρισμού του τόπου μας».

 Ο κος Τζόβας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ταξιδιωτικούς πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, υποψήφιους ταξιδιώτες αναψυχής, εκπροσώπους των εθνικών τουρισμών από πολλές χώρες και κυρίως με σημαντικούς φορείς του τουρισμού της Σερβίας, οι οποίοι κατά παράδοση μας τιμούν εδώ και αρκετά χρόνια με την παρουσία τους στην Πιερία και στηρίζουν το τουριστικό μας προϊόν, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές ελληνο-σερβικές σχέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.