Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο και τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λάππα Νικόλαο.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό της Πιερίας, συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο και τον αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λάππα Νικόλαο.
Τέθηκαν θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν της περιοχής όπως η προβολή και ανάδειξη του Ολύμπου, οι γαλάζιες σημαίες στις ακτές του Δήμου, η καθαριότητα και αποκομιδή των σκουπιδιών, η συμμετοχή του Δήμου στον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, το θέμα της διάβρωσης των ακτών του Πλαταμώνα, η ανάπλαση της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής, η σύνδεση των εσωτερικών αποχετευτικών δικτύων με τον βιολογικό κλπ.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, και εκδηλώθηκε η αμοιβαία βούληση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία στα θέματα του κοινού ενδιαφέροντος.
Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας παρέστησαν : η πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Ζώβας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, και το μέλος του ΔΣ κ. Δημήτριος Τοπαλίδης. 
 
Εκ Μέρους του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Λάμπρου –Ξυπτερά Ευαγγελία Τσιτλακίδης Ηρακλής



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.