Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος «Μηχανογραφημένου λογιστηρίου» του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης στην Olympus Pellet





Tην επίσκεψη πραγματοποίησαν οι πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος "Μηχανογραφημένου λογιστηρίου" του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης στα πλαίσια του μαθήματος "Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων". Η οργάνωση της επίσκεψης έγινε από την εκπαιδεύτρια Κουνδή Ελένη.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να βγουν για λίγο από τις αίθουσες διδασκαλίας προκειμένου να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μίας σύγχρονης τοπικής επιχείρησης, όπως η πρότυπη μονάδα παραγωγής pellet και εμπορίας συστημάτων θέρμανσης Olympus Pellet.
Η εν λόγω επίσκεψη κινήθηκε σε τρεις άξονες. Αρχικά o Βασίλης Δήμου, ένας εκ των ιδιοκτητών της Olympus Pellet, πραγματοποίησε μία πλήρως κατατοπιστική διάλεξη που στόχο είχε να αποκτήσουν οι σπουδαστές ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής του pellet. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να ενημερωθούν επιπλέον σχετικά με τις εγκαταστάσεις, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά την παραγωγή καθώς και για τα στερεά βιοκαύσιμα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.
Ακολούθως, o νομικός σύμβουλος της εταιρίας, Γιώργος Δίντσης, παρουσίασε στοιχεία της εταιρίας, τους στόχους, τη δομή της, καθώς και τις επιμέρους διοικητικές και επιχειρησιακές λειτουργίες της Olympus Pellet.
Τέλος, οι σπουδαστές είχαν την εξαιρετική δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της μονάδας και να παρακολουθήσουν δοκιμή παραγωγής του pellet που αποτέλεσε εξαιρετική εμπειρία γνώσης.


[op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.