Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.









ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΙΝΑ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ



Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, πραγματοποιήθηκε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία φοιτητών από Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος από τους παρευρισκόμενους αλλά και, μέσω τηλεδιάσκεψης, από την Πρόεδρο Α.Α. κ. Νίνα Γκατζούλη η οποία ευχήθηκε «καλή χρονιά, με υγεία και γρήγορη ανάταση της κοινωνίας και της πατρίδας μας από τα προβλήματα και τα δεινά που έφερε η οικονομική κρίση», καθώς και από τον Αντιπρόεδρο κ. Μπαλτατζή, που ευχήθηκε, με την σειρά του, «ευτυχισμένο το νέο έτος και να υπάρχει υγεία και καλή δημιουργικότητα για όλους τους Έλληνες».
Κλείνοντας τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Διονύσης Πασχάλης επισήμανε ότι «η πραγματοποίηση των ευχών μας εξαρτάται από την δυναμικότητα της θέλησής μας να επιτευχθούν».


Τηλ: +302352021000
[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.