Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.






                            ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
                        ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
                          ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Νότιας Πιερίας  αλλά και νέοι πολίτες που πρωταγωνίστησαν στους αγώνες  για την ανάπτυξη της χώρας και της Πιερίας , έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική  Παράταξη, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (Τετάρτη 21/1/14 ) στο δημαρχιακό κατάστημα του Δήμου Δίου-Ολύμπου στην Κονταριώτισσα .

Ο Γραμματέας της Ν.Ε Πιερίας Χρήστος Τζιουβάρας ανέλυσε την κρισιμότητα των εκλογών της 25/1,  επεσήμανε την υπεύθυνη στάση του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιόδου παρά το μεγάλο πολιτικό κόστος και παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.
Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται όμως για την υψηλού επιπέδου πολιτική εμπειρία , δημοκρατική ευαισθησία, επιστημονική επάρκεια , επιχειρηματική  και επαγγελματική γνώση .

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ , ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,  ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ στις σύντομες τοποθετήσεις τους , αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν να δώσουν την πολιτική μάχη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές  , με το ΠΑΣΟΚ , επισήμαναν  ότι  εκλογές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για την χώρα και την δημοκρατική παράταξη και ότι οι επαφές τους με τους πολίτες τους δίνει την βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ στην Πιερία θα κατακτήσει έδρα στο κοινοβούλιο.

Η παρουσίαση των υποψηφίων θα συνεχιστεί τη Πέμπτη (σήμερα) στις 18.30
στο Δημαρχείο του Αιγινίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ που θα πραγματοποιηθεί  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
23/1/14 και ώρα 18.30 στην Κατερίνη, στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.