Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ''


Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον  Αθλητικό  Πολιτιστικό  Σύλλογο  Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ''


Η Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για τη συνδιοργάνωση του  6ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου «ΔΙΟΝ»



Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Αθλητικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' ,τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.


Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' , κ. Χρήστος Μυστρίδης, ο Έφορος, κ. Στέλιος Παπαθυμιόπουλος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός.


Ο σύλλογος πρότεινε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας να αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τη συνδιοργάνωση του 6ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου «ΔΙΟΝ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015.



Η κ. Σοφία Μαυρίδου δέχτηκε με χαρά  την πρόταση του συλλόγου και δεσμεύθηκε την ανάληψη της συνδιοργάνωσης του αγώνα που -όπως τόνισε- θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά σημαντικό αθλητικό γεγονός που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των  πολιτών και των  επισκεπτών της Πιερίας.



Τα μέλη ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ιστορία, τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και για τους μέχρι τώρα επιτυχημένους αγώνες, που καταγράφουν  μεγάλη συμμετοχή και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας.


Η κ. Σοφία Μαυρίδου ανέφερε ότι ο Αθλητικός  Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ''  συγκαταλέγεται στους πιο δραστήριους συλλόγους της Πιερίας που προσπαθεί να προσελκύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών στον αθλητισμό, παροτρύνοντάς τους να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής, αναδεικνύοντας τη δια βίου άθληση.Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τη διάθεση να συμβάλει γενικότερα και από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κατέχει, στην προώθηση των δράσεων του  Αθλητικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' με σκοπό να προβληθεί ο αθλητισμός ως υγιής διέξοδος των πολιτών και κυρίως των νέων.



« Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι  πάντα αρωγός στις προσπάθειές σας για την προαγωγή των ιδανικών του αθλητισμού, την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ανάδειξη των αρχών και των αξιών που πρέπει να  διέπουν τον αθλητισμό, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού που μπορεί ο επισκέπτης να αναπτύξει όλες τις εποχές του χρόνου, αυξάνοντας την τουριστική κίνηση της περιοχής» επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.