Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ





Με μια απλή αλλά συμβολική εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο του Λιτοχώρου ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Σινανίδης. Η εκδήλωση έγινε στο στάδιο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΥΔΝΑ Κίτρους, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, ώρα 15:00.
Παρουσία των μελών του Δ.Σ, των ποδοσφαιριστών και πλήθους φιλάθλων ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαγεωργίου επέδωσε την τιμητική πλακέτα και το λεύκωμα του Συλλόγου. Ανέφερε ότι ο Σινανίδης, με το αγωνιστικό του ταπεραμέντο και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εξήρε τη συμβολή του στη διαδρομή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Ο Στέλιος Σινανίδης εμφανώς συγκινημένος για την τιμή που του έγινε, ευχαρίστησε τον Σύλλογο και όλη την αθλητική κοινωνία του Λιτοχώρου για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Ο Σινανίδης ξεκίνησε μικρός σε ηλικία 8 ετών το 1989 από τις ακαδημίες ΙΩΝΕΣ των Διαβατών Θεσσαλονίκης. Το 1991 μεταπήδησε στην ομάδα ΕΛΠΙΣ της Τούμπας. Καθώς η πατρική του οικογένεια εγκαταστάθηκε στο Λιτόχωρο, από το 1996 έγινε βασικός παίκτης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Για μια χρονιά (2000-01) πήρε μετεγγραφή και αγωνίσθηκε στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Επίσης τη διετία 2010-12 έπαιξε μπάλα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πλαταμώνα. Τίμησε τη φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και κόσμησε την αθλητική ιστορία του τόπου. Συνεχίζει να αγωνίζεται με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΔΟΞΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.