Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γ. Σκούφα για τις εκλογές


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΦΑ

Με αφορμή φήμες και «συζητήσεις» που λαμβάνουν χώρα στην Κατερίνη μα και στην Πιερία γενικότερα, είμαι υποχρεωμένος να προβώ στην παρακάτω δήλωση:
Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτε για τη συνεχή και αταλάντευτη μου πορεία στο ΚΚΕ και στους αγώνες του ταξικού κινήματος. Το Κομμουνιστικό Κόμμα με έχει τιμήσει πολλές φορές ως υποψήφιο σε εκλογικές μάχες, είτε βουλευτικές είτε τοπικές. Αλλά δυστυχώς μερικές φορές τα αυτονόητα πρέπει να ξαναλέγονται, και με αφορμή το γεγονός ότι δε συμπεριλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Πιερία, κάποιοι έχουν βρει την ευκαιρία να κάνουν χρήση του ονόματός μου, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικούς σκοπούς.        
            Ενημερώνω λοιπόν τους διάφορους καλοθελητές ότι η βρώμικη προπαγάνδα τους δε θα περάσει και ότι θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Θα τη δίνω όχι μόνο για τις εκλογές που έρχονται, αλλά μέχρι την επίτευξη του στρατηγικού μας στόχου, την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.   Αυτοί οι καλοθελητές υπηρετούν από νέες θέσεις το σύστημα (όπου τους έχει τάξει), υποτιθέμενοι «αριστεροί» του οπορτουνιστικού χώρου και όλα τα μαζέματα της παλιάς και νέας σοσιαλδημοκρατίας.

            Καλώ  το λαό μας στις 25 Γενάρη να ενισχύσει όσο γίνεται  περισσότερο το ΚΚΕ, ώστε να βγει το ταξικό κίνημα πιο δυνατό την επόμενη μέρα, για να μπορεί να βάλει φρένο στις αντεργατικές επιλογές του κεφαλαίου, επιλογές που θα επιχειρήσει να υλοποιήσει με την παλιά δύναμη της συγκυβέρνησης ή με τους νέους ευκαιριακούς γυρολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.