Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο «ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» κ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.



Ο κ.Μουρουτης ασχολειται με θεματα υγειας. Πολλά από όσα λέει είναι χρησιμα όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για το πώς πρέπει να αντιμετωπιζουμε καθημερινα προβλήματα , γιατι από τον τρόπο αντιμετωπισης εξαρταται , ως ένα βαθμό, η αμυνα του οργανισμου μας απέναντι στις ασθενειες.
Εκεί όμως που κυριολεκτικα τα κάνει μπαχαλο είναι όταν αποφασιζει να ασχοληθεί με την πολιτική.
Σε πρόσφατη παρουσίαση ομιλιας του από τον τηλεοπτικό σταθμο ΔΙΟΝ , παρά  τις περί του αντιθετου διακηρυξεις του ότι δεν ασχολειται με την πολιτική , δεν παρελειψε να επιτεθει στο ΚΚΕ , παραποιωντας ιστορικά γεγονότα..
Ξεκινησε από τη διάκριση γαλαζιου και κοκκινου αίματος , προχωρησε στη διαπιστωση ότι το αιμα είναι κοκκινο, μετά στον εξυπνακισμο «ένα είναι το χρωμα, ένα είναι το κόμμα», για να καταληξει ότι η ηγεσια του ΚΚΕ εστειλε στο θανατο τον Αρη Βελουχιωτη και εστειλε επιτηδες τα παρανομα τότε στελέχη του ΚΚΕ Μπελογιαννη και Πλουμπιδη στην Ελλάδα για να σκοτωθουν. Ο κ.Μουρουτης, όπως κάθε πολιτης, μπορεί και πρέπει να έχει γνωμη για την πολιτική, μπορεί και πρέπει να διαβαζει ιστορία.
Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι 
1)    Να εξαπατα τον κόσμο ότι δεν κάνει πολιτική (και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο σε βάρος του ΚΚΕ) 2) Να παραποιει τα ιστορικά γεγονότα για να επιτεθει στο ΚΚΕ.
Ας μαθει  ότι αμεσως μετά την περίοδο του εμφυλιου πολεμου το ΚΚΕ, όντας παρανομο, εστειλε 8 μέλη της ΚΕ και 3 μέλη του ΠΓ στην Ελλάδα με στόχο την ανασυγκροτηση των κομματικων του οργανώσεων. Και οι 11, ανάμεσα τους και ο Πλουμπιδης –Μπελογιαννης, έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα- γράμματα(και τελικά την έχασαν) για την ιδεολογια τους και το πιστευω τους, όταν αλλοι φωλιαζαν σε αστικά και μικροαστικα κόμματα και συχναζαν στα σαλονια της πλουτοκρατίας.
Ο κ.Μ. απεφάνθη: Η ηγεσια τους εστειλε για να σκοτωθουν. Δηλαδή η ηγεσια ηθελε και επεδίωκε την αυτοκαταστροφή της (αφού τα συγκεκριμένα πρόσωπα ήσαν μελή του ΠΓ και της ΚΕ). Πληρης παραλογισμος….
Ας σημειωθει ότι και τα δυο στελέχη εκτελέστηκαν ζητωκραυγαζοντας υπέρ του ΚΚΕ.
Ο Μ. καλά θα κάνει να ασχοληθεί με το αντικειμενο του, αλλωστε για το λόγο αυτό έρχεται ο κόσμος να τον ακουσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να είναι καλά και πολυπλευρα ενημερωμενος και λιγότερο εμπαθης ….

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.