Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ξεχωριστή πρωτοχρονιά στο χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας






Ξεχωριστή πρωτοχρονιά σε λευκό τοπίο το χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας

Το χιόνι, σαν ένα λευκό πέπλο απλώθηκε στα Πιέρια και έκανε το χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά, πιο αυθεντικό πιο παραμυθένιο. Άσπρισαν οι σκεπές στα μικρά ξύλινα σπιτάκια και σ’ όλους τους χώρους του γραφικού χωριού. Κι ο Άγιος Βασίλης πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά τα περιμένει δίπλα στο ζεστό του τζάκι να τους πει παραμύθια, μαγικές ιστορίες από τα ταξίδια του στον κόσμο.
Το χωριό του Αη Βασίλη στην Μεσαία Μηλιά το μαγευτικό χωριό - μπαλκόνι στα Πιέρια ντύθηκε στα λευκά να υποδεχτεί την καινούργια χρονιά. Το σκηνικό ιδανικό για να υποδεχτεί ο Άη Βασίλης με τους φίλους του τη νέα χρονιά. Όσοι επισκέφτηκαν το χωριό μέχρι τώρα, μικροί και μεγάλοι, έζησαν υπέροχες και αξέχαστες στιγμές παρέα με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά, τα μικρά πόνυ. Έπαιξαν στα υπαίθρια παιχνίδια απόλαυσαν την θαλπωρή στο χώρο αναψυχής γνώρισαν και γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα από παραγωγούς της Μεσαίας Μηλιάς.
Ξεχωριστή πρωτοχρονιά
Πέρα από την καθημερινή λειτουργία του χωριό του Αη Βασίλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την νέα χρονιά με ξεχωριστό τρόπο που θα μείνει αξέχαστος σε όσους θα διαλέξουν να υποδεχτούν εκεί το νέο χρόνο Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για τους φίλους και τους επισκέπτες. Το χιόνι έχει απλωθεί για τα καλά και να έχει διαμορφώσει το ιδανικό σκηνικό. Ο Άγιος Βασίλης περιμένει έτοιμος και χαμογελαστός. Οι εκπλήξεις για την ώρα της αλλαγής του χρόνου θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Βασιλόπιτες πολύχρωμα βεγγαλικά και δώρα εκπλήξεις θα σκορπίσουν χαρά γέλιο και κέφι σε όλους.
Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί με τον Άη Βασίλη το νέο χρόνο να ζήσουμε μαζί ξεχωριστές στιγμές χαράς και κεφιού!!!  

Το χωριό του Αη Βασίλη στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας θα λειτουργεί έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, 16:00 με 22:30. Πληροφορίες τηλέφωνο 6946089694.

Σας περιμένουμε όλους…
[op5]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.