Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τασούλα είχε την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος. Κύριο θέμα της συνάντησης, η οικονομική ενίσχυση του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο κ. Παπαχρήστος παρουσίασε στον υπουργό την πλούσια δράση του ΟΡ.ΦΕ.Ο., καθώς και τη συνεισφορά  του στα πολιτιστικά πράγματα της Πιερίας και ευρύτερα της χώρας.

Επεσήμανε παρότι το Φεστιβάλ Ολύμπου συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων της χώρας, δεν επιχορηγείται ουδόλως από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Από την πλευρά του ο υπουργός αναγνώρισε την προσφορά και την αξία του Φεστιβάλ Ολύμπου και διαβεβαίωσε πως για το 2015 θα δοθεί από το υπουργείο Πολιτισμού μια ικανοποιητική οικονομική επιχορήγηση.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο βουλευτής Πιερίας κ. Κώστας Κουκοδήμος  ο οποίος επεσήμανε στον υπουργό πως το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί για την Πιερία και όχι μόνο, τον κορυφαίο πολιτιστικό οργανισμό και η πολιτεία οφείλει να παρέχει την υποστήριξή της.

Φώτο:

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τασιούλας με τον πρόεδρο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρη Παπαχρήστο. Εκεί ήταν και η Μυράντα Παππά με το Θανάση Μπίντα που εκπροσωπούσαν  την οργανωτική επιτροπή των «Ολυμπίων εν Δίω» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.