Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE CLUB HELLAS»





Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, της εθελοντικής ομάδας Σκοτίνας, του δημοσιογράφου ΣΚΑΪ 92,6 Απόστολου Λάγιου , και της Porsche Club Hellas....


Το πρόγραμμα της διοργάνωσης είχε ως εξής:

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Οι οδηγοί ξεναγήθηκαν στην Replicar Hellas που δραστηριοποιείται στο χώρο της replica και κατασκευής παλαιών μοντέλων, αντίγραφων αυτοκινήτων όπως Porsche 356 Speedster, Porsche 550 Spyder.
Το μεσημέρι γευματίσαν οι οδηγοί στον πανέμορφο Μακρύγιαλο και το πρόγραμμα της μέρας έκλεισε με την επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 11:00 π.μ. στο πάρκο Λιτοχώρου έγινε η έκθεση των αυτοκινήτων Πόρσε. Τον Δήμο Δίου – Ολύμπου  εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Νίκος Λάππας, ο πρόεδρος Δ.Κ. Λιτοχώρου κ. Νίκος Μαρνέλας και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Μήλιος.


Χαιρετισμό  απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Λάππας ο οποίος στην συνέχεια απένειμε αναμνηστικά από τον Δήμο Δίου - Ολύμπου προς την Πρόεδρο του κλαμπ Πόρσε.
Τον λόγο πήρε ο διοργανωτής και δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος τονίζοντας στην ομιλία του ότι πλέον η εκδήλωση με τις Πόρσε θα γίνει θεσμός και έδωσε τον λόγο στον μαραθωνοδρόμο Αριστοτέλη Κακογεωργίου, ο οποίος απένεμε μετάλλια στους διοργανωτές.

Τέλος ακολούθησαν απονομές από το κλαμπ της Πόρσε.
Μετά οι οδηγοί αναχωρήσαν για τα Πριόνια Ολύμπου,στα 1.100 μέτρα υψόμετρο. Εκεί απόλαυσαν το τσάι Ολύμπου και την φασολάδα Ολύμπου και γνωρίσαν τον κ.Δημήτρη Κυρίτση που φυλάει τον Όλυμπο χειμώνα καλοκαίρι και ο οποίος. τους διηγήθηκε ιστορίες για το μυθικό βουνό.
Τέλος η διοργάνωση έκλεισε με τους οδηγούς να επισκέπτονται τον Παλιό Παντελεήμονα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.