Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ: Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής το ναζιστικό δηλητήριο συνεχίζει να διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής το ναζιστικό δηλητήριο συνεχίζει να διαχέεται στην ελληνική κοινωνία. Η ναζιστική ρητορική και πράξη επηρεάζει τη νεολαία μας και δημιουργεί θύτες -θύματα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας. Η Χρυσή Αυγή θέλει τα παιδιά μας να γίνουν εγκληματίες και δολοφόνοι. Δεν χαρίζουμε κανένα νέο άνθρωπο στους ναζί!
Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, με τη συνολική της έρευνα για τη Χρυσή Αυγή αλλά και την επικειμένη δίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Η ποινική αντιμετώπιση των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής είναι προτεραιότητα.
Με την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» νόμου η ελληνική πολιτεία προσέθεσε ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και του ναζισμού. 

 Το ΠΑΣΟΚ καλεί για ακόμη μια φορά σε  συστράτευση τα κόμματα του συνταγματικού τόξου χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.