Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΣ



Αυτό το θρασύδειλο Σκοπιανό υποκείμενο που ακούει στο όνομα Αντώνιο Μιλοσόσια, που διετέλεσε και υπουργός εξωτερικών του γελοίου κρατικού μορφώματος που αποκαλείται Μακεδονία, και είναι προτεκτοράτο των Αμερικανών, Πρέπει να έχει πολύ θράσος για να τολμά να σηκώνει και να υψώνει στην κορυφή του Ιερού βουνού μας τη σημαία του κρατιδίου του με το αστέρι της Βεργίνας. 

Δεν τόλμησε όμως αυτός ο ψευτοπαλικαράς να υψώσει το κλεμμένο σύμβολο των προγόνων μας, στην πλατεία του Λιτοχώρου, γιατί πιστεύω πως ήξερε ότι Θα τον ξυλοφόρτωναν οι γέροι της ηλικίας μου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα παρακείμενα καφενεία.

Επικροτώ την ενέργεια του Δημάρχου μας κ. Δημόπουλου να ζητήσει από τον υπουργό εξωτερικών να κηρύξει αυτό το αναιδές υποκείμενο σε Περσόνα νον κράτα.. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό, οφείλουν όλοι οι Έλληνες και Ιδιαίτερα οι πολιτικοί μας που δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τη γενικότερη κατάσταση μας, να διαμαρτυρηθούν έντονα για την ύβρη, και να θέσουν προ των ευθυνών τους όλους τους Γιές Μέν πολιτικούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν και ευθύνονται για τα μνημόνια και τα τεράστια εθνικά χρέη. Κατάντησαν τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και μπάτε Σκύλοι και αλέστε. Εμείς που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και γεράσαμε στη σκιά και στην αγκαλιά του φιλόστοργου Ολύμπου, δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή την ύβρη, και είμαστε σφόδρα θυμωμένοι. Και ας μην είμαστε Εθνικιστές. 

Ας το έχουν υπόψη τους οι αρμόδιοι γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει Ράβδος!! 


Λιτόχωρο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκος Κουκουτάτσ·ιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.