Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ 6ης ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΛΛΑ – ΗΜΑΘΙΑ –ΚΟΖΑΝΗ – ΓΡΕΒΕΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ -ΚΙΛΚΙΣ



Συνεργείο διανομής διαφημιστικού έντυπου υλικού της 6ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας επισκέπτεται το τελευταίο δεκαήμερο νομούς της Βορείου Ελλάδος. Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να διαδοθεί σε πολλές κεντρικές πόλεις της Μακεδονίας η ύπαρξη της ΕΒΕΠ που πλέον είναι Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, της 2ης μεγαλύτερης περιφέρειας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το συνεργείο πραγματοποιεί διανομές διαφημιστικού υλικού σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Γρεβενά, Κιλκίς, Χαλκιδική προωθώντας με άμεσο τρόπο τη διοργάνωση της 6ης ΕΒΕΠ – Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, η έκθεση διαφημίζεται στη Βόρεια Ελλάδα και μέσω τηλεοπτικών δικτύων.

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή

Σημειώνεται ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ενώ τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, στις 8μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, εκτείνεται σε 5.700 τ.μ. και ακολουθεί όλες τις σύγχρονες εκθεσιακές προδιαγραφές. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: καθημερινές και Σάββατο: 16:30 – 22:30, Κυριακή 11:00 – 22:30. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης, (οικισμός Ανδρομάχης) και η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στo portal του Επιμελητηρίου www.champier.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.