Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: Υπάρχει το Ποτάμι που φωνάζει αλλά και το Ποτάμι που ακούει

Σταύρος Θεοδωράκης: Υπάρχει το Ποτάμι που φωνάζει αλλά και το Ποτάμι που ακούει

Ενημέρωση σχετικά με θέματα δημόσιας διοίκησης και σχέσεων κράτους -πολίτη είχε ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης “υπάρχουν σημεία που διαφωνεί το Ποτάμι, υπάρχουν σημεία που συμφωνεί. Αυτό που προέχει είναι να μπορούμε να συζητάμε”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Ποτάμι για την τροπολογία στον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ

Είχαμε έγκαιρα εκφράσει τη σφοδρή μας αντίθεση στην τροπολογία στον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ, με την οποία τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα επανέφεραν τον ασφυκτικό έλεγχο στον ορισμό της διοίκησής της, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν με την ΕΡΤ -όταν κυβερνούσαν αυτοδύναμα το καθένα ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Ποτάμι για την αντιρατσιστική νομοθεσία

Η χώρα πρέπει έστω και τώρα, με τεράστια καθυστέρηση, να εναρμονίσει την αντιρατσιστική της νομοθεσία με τους κανόνες που ισχύουν στην σύγχρονη Ευρώπη, έτσι ώστε να υπάρχει ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων όλων των μειονοτήτων, καθώς και των μεταναστών και των ΛΟΑΤ ατόμων, σε συνδυασμό με δράσεις στον χώρο της εκπαίδευσης, της δημόσιας τάξης κ.α., για την ευαισθητοποίηση των παιδιών, των πολιτών και των δημόσιων λειτουργών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.