Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

3ο Αντάμωμα Απανταχού Κουντουριανών.

 
  Πραγματοποιήθηκε το 3ο Αντάμωμα Απανταχού
Κουντουριανών στα πλαίσια ημερήσιας διοργάνωσης στις 17 Αυγούστου 2014 και εξέπληξε τους πάντες.    Η έναρξη του 3οΑνταμώματος ξεκίνησε την Κυριακή 17 Αυγούστου με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Βυζαντινό ναό της Παναγίας στην Κονταριώτισσα.
    Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης της αγιοτάτης μητρόπολης Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεώργιος  συνλειτούργησε στον Ιερό Ναό της Παναγίας με τον πανωσιολογηώτατο Πατέρα Παναγιώτη Πολυζόπουλο και από τους πατέρες που τον συνόδευαν. Η πρόεδρος του Π.Σ. κ. Ευαγγελία Γκριμούλα τίμησε τον Μητροπολίτη  Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος                 κ. κ. Γεώργιο  προσφέροντάς τον αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Π.Συλλόγου.
    Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε αρτοκλασία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και πλούσια εδέσματα. Ακόμη χόρεψαν χορευτικά τμήματα του  Πολιτιστικού Συλλόγου << ΠΙΕΡΕΣ >>.   Η στήριξη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν την βραδιά της Κυριακής στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κονταριώτισσας. Εντυπωσιάστηκαν οι παρευρισκόμενοι με τις άριστες ικανότητες των χορευτικών τμημάτων του Π.Συλλόγου.
   Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ. κ. Γεώργιος  τίμησε με την παρουσία του και το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Με την ομιλία του άγγιξε τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Επίσης ο πατέρας Πολυζόπουλος Παναγιώτης τίμησε με την παρουσία του το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Κουντουριανών και με την ομιλία του γέμισε αγάπη όλους τους συγχωριανούς.
    Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης τον πατέρα Σπυρίδωνα Γκλιάτη τον πατέρα Κων/νο  Τζικακόλια που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης τους εκπροσώπους πολιτικών φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους, την κ. Τσιμίτρη Μαρία, τον καινούριο Δήμαρχο κ. Κων/νο Δημόπουλο ,τον κ. Νικόλαο Λάππα και  την καινούρια Πρόεδρο της Τ.Κ. Κον/σσας κ. Παρασκευή Νάτσιου
   Ο Π.Σ. και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Κουντουριανών.
                                                                                     
      Με εκτίμηση το Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.