Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΡΗΓΑΣ: κάποιοι επιμένουν να παραχαράσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics

Π. Ρήγας: Κάποιοι επιμένουν να παραχαράσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics και για την τραγική κατάσταση που έφεραν την οικονομία με αποτέλεσμα την αναγκαστική είσοδο της χώρας στο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας, με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως κατά πρώτον, δεν ήταν παρών στην Επιτροπή το χρονικό διάστημα που συζητήθηκε η πρόταση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αφορούσε στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου και επομένως δεν συμμετείχα στη συζήτηση και στην ψηφοφορία. Κατά δεύτερον, όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αναστάσιο Νεράντζη, η σχετική απόφαση της επιτροπής δεν έχει ακόμα συνταχθεί και επομένως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.


 Και τέλος τονίζει με νόημα πως «από το περιεχόμενο της διαρροής γίνεται φανερό ότι κάποιοι επιμένουν να παραχαράσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics και για την τραγική κατάσταση που έφεραν την οικονομία με αποτέλεσμα την αναγκαστική είσοδο της χώρας στο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.