Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν έχεις μάθει στα πούπουλα, σου φαίνονται όλα δύσκολα

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν έχεις μάθει στα πούπουλα, σου φαίνονται όλα δύσκολα

Ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη προς Γιαννιτσά, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Alpha Radio Θεσσαλονίκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, λίγο πριν επισκεφθεί εργοστάσια της περιοχής και συνομιλήσει με παραγωγούς κι εργαζόμενους, εξήγησε γιατί το Ποτάμι δεν φοβάται τον διάλογο, αλλά και το πλαίσιο δράσης του Κινήματος μέσα στο καλοκαίρι.

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ.
 

Τα καλοκαιρινά ραντεβού του Σταύρου από τη Θεσσαλονίκη

Στο αμφιθέατρο του «Κήπου των Εποχών» της αναπλασμένης Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης συνάντησε το βράδυ της Τετάρτης ο Σταύρος τους φίλους του Ποταμιού, σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι εθελοντές της πόλης.
Με τον γνωστό τρόπο των ερωταπαντήσεων, ο επικεφαλής του Ποταμιού φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι το Κίνημα ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει. «Δε θα τελειώσει η θητεία της Βουλής αυτής, χωρίς να τους υπενθυμίσουμε ότι πρέπει ΤΩΡΑ να αποφασίσουν ότι η επόμενη Βουλή θα είναι αναθεωρητική», τόνισε, σε μια από τις πιο έντονες αποστροφές του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Η αναρρίχηση και τα μοναστήρια μπορούν να συνυπάρχουν στα Μετέωρα»

Δύο στελέχη του Ποταμιού, η Ζαχαρούλα Λούδα και ο Στέφανος Ψημένος, αναρριχηθήκαν το πρωί της Τρίτης 29 Ιουλίου στο βράχο Δούπιανη των Μετεώρων και εν συνεχεία μίλησαν σε ντόπιους επιχειρηματίες, κατοίκους της Καλαμπάκας και του Καστρακίου, αναρριχητές και δημοσιογράφους, παρουσιάζοντας τη θέση του Ποταμιού, σχετικά με το θέμα της ματαίωσης του Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ που επρόκειτο να γίνει στα Μετέωρα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η ματαίωση οφείλεται στην αρνητική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) και την αντίστοιχη υπουργική απόφαση που ακολούθησε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.