Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΤΩΝ ΜΚΟ.


Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε το Θέμα της “έλλειψης,, γαλάζιων σημαιών, στη νότια Πιερία, και εκτοξεύονται αλληλοκατηγορίες, για το ποιος φταίει γι’ αυτό. Και είμαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσω παρά τις σφοδρές μου αντιδικίες με τον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου, ότι έχει απόλυτο δίκιο να μην θέλει να πληρώσει το νταβατζιλίκι ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο η μικρό το ποσό για να δώσουν γαλάζιες σημαίες οι κομπιναδόροι των μη κυβερνητικών οργανώσεων Μ.Κ.Ο.
Αυτοί οι διεθνείς απατεώνες, που αποτελούν τις Μ.Κ.Ο ‚ αναλαμβάνουν ακόμα και το «καθάρισμα»  ναρκοθετημένων περιοχών σε νυν και πρώην εμπόλεμες χώρες, εισπράττοντας δισεκατομμύρια λες και δεν υπάρχουν σε όλες αυτές τις χώρες στρατιωτικές ειδικές υπηρεσίες που ασχολούνται με αυτό το σκοπό.
Αυτοί οι κομπιναδόροι μας πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, Δεν ξέρω γιατί τους επιτρέπουν οι διάφορες κυβερνήσεις να επεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας τους. Πάντως εμείς δεν έχουμε καμία ανάγκη από γαλάζιες ή πράσινες σημαίες για να προσελκύσουμε τουρίστες στην περιοχή μας. Οι απέραντες παραλίες μας είναι από μόνες τους κράχτης των ευρωπαίων, αρκεί να τις διατηρούμε καθαρές. Και οι ακριβοπληρωμένες γαλάζιες σημαίες από μόνες τους δεν είναι εγγύηση γι’ αυτό. Εσείς πολιτικοί και διοικητικοί αρμόδιοι που κόβεστε για την ανάπτυξη της χώρας μας κλείστε τις πόρτες στους διεθνείς νταβατζίδες των Μ.Κ.Ο.


Λιτόχωρο 21 Ιουνίου 2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.