Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

TO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος του Νικολάου, κατάγεται από τη Νεάπολη της Κοζάνης και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία 15 χρόνια με την οικογένειά του στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, τμήμα Στρατολογικό και τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ το έτος 1983 και έχει υπηρετήσει σε διάφορες μονάδες και Υπηρεσίες του Σώματός του (μεταξύ των οποίων και ως Διευθυντής του Στρατολογικού Γραφείου Κατερίνης από το 2001-2008) καθώς και σε Γενικά Επιτελεία. Τελευταία, μετά τη μετεξέλιξη του Σώματος και σε Σώμα Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων, υπηρέτησε  ως Διευθυντής του Γραφείου Νομικού Συμβούλου του ΓΕΣ και στη συνέχεια επί τριετία ως Ταξίαρχος Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Στρατολογικού Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων του ΓΕΕΘΑ. Αφυπηρέτησε πρόσφατα με το βαθμό του Υποστρατήγου.

Ακαδημαϊκές σπουδές μετά τη λήψη του πτυχίου της Νομικής:
  • Πτυχίο Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ (1986)
  • Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΑΣΠΑΙΤΕ (1994)
  • Πτυχίο Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό ΑΣΠΑΙΤΕ (2000) 
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (2012). Θέμα Διπλωματικής Εργασίας «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Τουριστική Ανάπτυξη: Η περίπτωση του Δήμου Δίου-Ολύμπου Πιερίας»
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης του τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (2014)

Τελευταία εκπονεί διδακτορική διατριβή στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα: «Το νομικό καθεστώς των συνενώσεων των ΟΤΑ»


Είναι έγγαμος με τη νηπιαγωγό Αρετή Μποταΐτη και πατέρας τριών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.