Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ»



ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ



«Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Κόρακα Ελένη                    Τσαρούχας Φώτης
Κατσιούλας Γιάννης          Καρακίτσιος Γιάννης


Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Συγκροτούμε ένα νέο δημοτικό ψηφοδέλτιο ανοιχτό σε όλους τους δημότες. Δημιουργούμε μια κίνηση μακριά από συνδιαλαγές και παρασκηνιακές συναντήσεις –φαινόμενα των ημερών.   Εμφανίζονται σχήματα στα οποία ανακοινώνονται  υποσχέσεις αντιδημαρχίας και αναπληρωτών δημάρχων, ενώ άλλοι, συνεχιστές  παλαιών συνδυασμών ‘’με υλικά που ήδη έχουν κατεδαφιστεί’’ και με περισσό θράσος, αξιώνουν να διαχειριστούν τις τύχες μας.  Η κατάπτωση των υποσχέσεων και παρεμβάσεων δεν σταματά εδώ. Πολιτευτές με παλαιοκομματική νοοτροπία επιστρατεύονται κατόπιν κομματικών εντολών σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εκβιάζουν συμπολίτες  μας σε αναγκαστική ‘’στράτευση’’.

            Δεν τους ακολουθούμε, δε μας ενδιαφέρουν. Ακολουθούμε  τον άλλο δρόμο, αυτόν που μας δείχνουν οι συμπολίτες και οι ανάγκες του τόπου μας. Διαμορφώνουμε τους δικούς μας όρους  στη συγκρότηση  της δημοτικής παράταξης , που δεν περιορίζεται μόνο στην εκλογική επιτυχία, γιατί η προσπάθειά μας είναι καθαρή σε ύφος και με ουσιώδη συμμετοχή.

            Θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι προσωπική υπόθεση, είναι συλλογική και  αφορά τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών. Εμείς αυτά έχουμε απέναντι και μόνο για αυτά θα δουλέψουμε.

Η Νότια Πιερία έχει πολλά πλεονεκτήματα, όλα κομμάτια της τοπικής της ταυτότητας.  Εκτεταμένη παραθαλάσσια ζώνη  που ευνοεί τόσο τον τουρισμό όσο και την αλιεία, μεγάλο ορεινό όγκο  με παραδοσιακούς οικισμούς, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, αρχαιολογικοί χώροι μεγάλης ιστορικής σημασίας(Δίον – Λείβυθρα – Κάστρο Πλαταμώνα), εύφορες πεδινές εκτάσεις όπου παράγονται πολλά και υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα, μικρές και μεγάλες τουριστικές μονάδες και μια πολύ μεγάλη τουριστική παράδοση, είναι κάποια από αυτά.
Αυτήν την ιδιαιτερότητα της τοπογραφίας μας οφείλουμε να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε, ώστε  να γίνει σε ευρύτερο κοινό γνωστή  η ιδιαίτερη ταυτότητα της περιοχής μας.

Πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι, ανάπλαση και δεντροφύτευση χώρων,καθαριότητα,ανακύκλωση, μέριμνα    για   τα αδέσποτα ζώα, σχεδιασμός του κυκλοφοριακού,  αντιμετώπιση της υποβάθμισης των δημόσιων χώρων από την ιδιωτική αυθαιρεσία   και την εγκατάλειψή τους, σχεδιασμός συγκεκριμένων διαδρομών που θα προβληθούν κατάλληλα και θα συνδυαστούν με νέες δρστηριότητες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά γεγονότα που θα αναδεικνύουν την παράδοση και την ομορφιά του Δήμου μας…. είναι κάποιες από τις άμεσες  προτεραιότητές μας.

            Εμείς απαντάμε έμπρακτα στα κύρια ερωτήματα της κοινωνίας. Εμείς  παλεύουμε και πιστεύουμε  ότι θα αλλάξουν τα πράγματα.

            Ο πολιτικός πολιτισμός , το ήθος και το ύφος μας, ο καθαρός και ωραίος αγώνας που κάνουμε, θα επαναφέρει την χαμένη τιμή των συμπολιτών.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν!

Τον δρόμο μάς τον δείχνει ο ίδιος ο τόπος μας και οι δυνατότητές του!



Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λεπτοκαρυάς στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.