Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΟΒΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Ναθαναήλ Λαδόπουλος: “Αρκετά με τον γκλάμουρ αγώνα των media, είναι καιρός για τον αγώνα των θέσεων και των προτάσεων”

Νιόβη Παυλίδου: Οι 10 νέες υποψήφιες γυναίκες για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης






Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Ούτε εγώ, ούτε η Νιόβη ήρθαμε ως ...τουρίστες από την Αθήνα για να διεξάγουμε τον προεκλογικό αγώνα. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση ως εφαλτήριο για μία πολιτική καριέρα. Στόχος μας είναι να αγωνισθούμε γι' αυτή την πόλη, γι' αυτή την Περιφέρεια, να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας”.

Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του από την επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου. Ο κ. Λαδόπουλος υπογράμμισε τις τεράστιες δυνατότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία θα μπορούσε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα Ελλάδα που ονειρευόμαστε, ωστόσο εξ αιτίας των κακών χειρισμών της μέχρι τώρα διοίκησης, κατάντησε ουραγός.

Δεν έχω ακούσει να γίνεται κάτι για τα μεγάλα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Τι έγινε σ' αυτή την περιφέρεια με την απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Γιατί η Κεντρική Μακεδονία έγινε ουραγός;” επισήμανε ο κ. Λαδόπουλος. “Εμείς, τους υποσχόμαστε ότι θα ανοίξουν όλα αυτά τα ζητήματα. Θα μιλήσουμε για τα προβλήματα των δυτικών συνοικιών, για τους δρόμους της Χαλκιδικής και της Πέλλας, για την μεταφορά των επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, για τη σχολική στέγη, για τον αθλητισμό που δικαιούμαστε και δεν έχουμε. Εμείς θα δουλέψουμε με κέφι και μεράκι για να αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”.

Κατά την ομιλία του στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε επίσης στην ανεπάρκεια της μέχρι τώρα διοίκησης της Περιφέρειας αλλά και στην ανυπαρξία αντιπολίτευσης.
Δεν είδα να γίνεται καμία συγκροτημένη αντιπολίτευση, ακούγονταν μόνο μεμονωμένες και αποσπασματικές φωνές περιφερειακών συμβούλων” είπε χαρακτηριστικά o κ. Λαδόπουλος, προσθέτοντας: “Φθάνει πια το life style, οι δημόσιες σχέσεις και τα πανηγύρια. Αρκετά με τον γκλάμουρ αγώνα των media. Είναι καιρός για τον αγώνα των θέσεων και των προτάσεων. Είναι καιρός να μετρήσουμε τι στάση κράτησε ο καθένας σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης”.
Την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Ναθαναήλ Λαδόπουλου έκανε στους δημοσιογράφους η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου η οποία τόνισε ότι “πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει, χρόνια ολόκληρα, την τοπική αυτοδιοίκηση, για έναν δυναμικό επαγγελματία που έχει αποδείξει, από την πολύχρονη θητεία του ως δήμαρχος, ότι έχει διάθεση να προσφέρει στα κοινά”.
Η κα Παυλίδου παρουσίασε επίσης τα ονόματα δέκα γυναικών, υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης επισημαίνοντας τη διάθεσή της να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” με τη γυναικεία παρουσία. Πρόκειται για τις εξής:
1.Ελεονώρα Δελλίδου, πρωταθλήτρια στίβου
2.Δέσποινα Καραγιάννη, γιατρός
3.Ελένη Μακαδασίδου, ταχυδρόμος
4.Μαριάμ Ξανθοπούλου, παιδαγωγός
5.Αθανασία Παπαιωάννου, εκπαιδευτικός
6.Γεωργία (Ζέτα) Παπαδοπούλου, μηχανικός ΟΤΕ
7.Χρυσή Περιδέλλη (Χρύσα Δαμιανού), συνταξιούχος ΕΛΤΑ
8.Γιώτα Ποπότη, πανεπιστημιακός
9.Χριστίνα Πρίτσιου, απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων
10.Αγγελική Τριανταφυλλίδου, οικονομολόγος

Το βιογραφικό του Ναθαναήλ Λαδόπουλου
Γεννημένος το 1964 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο Ναθαναήλ Λαδόπουλος διετέλεσε για  δύο τετραετίες, από 1 – 1 – 2003 έως 31 – 12 – 2010, δήμαρχος Νεάπολης. 
Σπούδασε Μηχανολόγος- Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, όπου ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, εκλεγείς στα συνδικαλιστικά όργανα των σπουδαστών της πόλης.
Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος -ένας από τους νεότερους στην Ελλάδα- το 1986.
Τις τρεις επόμενες τετραετίες επανεκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Δημοκρατική Νεάπολη-Συνεργασία και για μία 10ετία είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης.
Ηγήθηκε της παράταξης στις εκλογές του 2002 επιτυγχάνοντας την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην ΤΕΔΚ νομού Θεσσαλονίκης, μέλος της πρώην Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και της Επιτροπής Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού.
 Ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης, έχοντας διατελέσει Γραμματέας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεάπολης, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Νεάπολης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)  
Κατά το παρελθόν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ως εισαγωγέας εταιρίας χρωμάτων και ειδών αυτοκινήτου, ενώ την περίοδο αυτή ασχολείται με εισαγωγικές και εξαγωγικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.