Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!



Το βιογραφικό του Ναθαναήλ Λαδόπουλου

Γεννημένος το 1964 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο Ναθαναήλ Λαδόπουλος διετέλεσε για δύο τετραετίες, από 1 – 1 – 2003 έως 31 – 12 – 2010, δήμαρχος Νεάπολης. 

Σπούδασε Μηχανολόγος- Μηχανικός στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, όπου ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, εκλεγείς στα συνδικαλιστικά όργανα των σπουδαστών της πόλης.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος -ένας από τους νεότερους στην Ελλάδα- το 1986. 

Τις τρεις επόμενες τετραετίες επανεκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Δημοκρατική Νεάπολη-Συνεργασία και για μία 10ετία είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης.
Ηγήθηκε της παράταξης στις εκλογές του 2002 επιτυγχάνοντας την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου. 

Διετέλεσε Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώην ΤΕΔΚ νομού Θεσσαλονίκης, μέλος της πρώην Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και της Επιτροπής Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού.

Ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης, έχοντας διατελέσει Γραμματέας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεάπολης, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Νεάπολης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) 

Κατά το παρελθόν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ως εισαγωγέας εταιρίας χρωμάτων και ειδών αυτοκινήτου, ενώ την περίοδο αυτή ασχολείται με εισαγωγικές και εξαγωγικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.