Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Καρίτσας.

Η διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται την ανάγκη, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πολλή επιτυχημένη πορεία της ομάδος.
            Γι’ αυτόν τον λόγο, ως ομάδα ,ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους φιλάθλους μας , τον προπονητή της ομάδος κ. Σκέντο αλλά ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές , διότι με το πάθος τους και την αγάπη-ζήλο τους προς την ομάδα αλλά και την νίκη, πετύχαμε την συμμετοχή της ομάδος μας σε δύο τελικούς (κύπελλο-πρωτάθλημα.). Αποτέλεσματων παραπάνω είναι ο σύλλογος να είναι κύρος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής.

            Εν συνεχεία θα θέλαμε να συγχαρούμε την νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για την πετυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος , αλλά και τους διαιτητές οι οποίοι και αυτοί συνέβαλλαν από την μεριά τους για να έρθει εις πέρας το πρωτάθλημα. Εν αντιθέσει όμως με τα παραπάνω θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απρόκλητη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Περίστασης εν ονόματι : << ΧΑΤΖΗ >> (ο οποίος τυχαίνει για όσους δεν τον γνωρίζουν να είναι αστυνομικός στο βιοποριστικό του επάγγελμα, δίνοντας όρκο για την διαφύλαξη του νομού μας , τον πολιτών μας αλλά και την τήρηση της τάξης), διότι όχι μόνο δεν διέπραξε τα καθήκοντα του ως αστυνομικός  και ως ευσεβής πολίτης αλλά αντιθέτως , με τις άσεμνες χειρονομίες τους και τους υβριστικούς του λόγους την στιγμή της ισοφάρισης σε 1-1 , δημιούργησε αναταραχή σε κερκίδες οι οποίες είχαν κόσμο , τον οποίο κόσμο τον αποτελούσαν πάνω από 500 γυναικόπαιδα. Αλλάζοντας την μέχρι τότε ήρεμη κατάσταση.
            Όπως προείπαμε, η ομάδα αγωνίστηκε φέτος σε δύο τελικούς και παρότι δεν έφυγε με το επιθυμητό αποτέλεσμα συγχάρηκε τους αντιπάλους της και αποχώρησε μαζί με τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, αξιοπρεπώς. Σημειώνοντας βεβαίως ότι και στους δύο ερασιτεχνικούς αγώνες τελικού, το ποσοστό φιλάθλων ήταν πολύ μεγαλύτερο εν συγκρίσει με τα προηγούμενα έτη , κάτι το οποίο δύσκολα θα ξανά επαναληφθεί. Βέβαια , θα πρέπει να πούμε ότι και οι δικοί μας φίλαθλοι κατόπιν την προκλητική συμπεριφορά του κ. ΧΑΤΖΗ αντέδρασαν αλλά χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης αλλά και των πιο ψύχραιμων φιλάθλων, καταφέραμε να μην επεκταθούν από μέρους μας τα αισχρά επεισόδια, τα οποία προκάλεσε ο εν λόγο κύριος, για να προφυλάξουμε τα γυναικόπαιδα τα οποία βρισκόντουσαν ανάμεσα στους φιλάθλους των αντίστοιχων ομάδων.
            Για την αποφυγή των οποιοδήποτε αντιφάσεων (λεκτικών ), τα παραπάνω σχόλια μας μπορούν κάλλιστα να βεβαιωθούν από τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο, από το φύλλο αγώνος  καθώς επίσης και από την τηλεοπτική κάμερα που υπήρχε στον αγώνα . Επιπλέον συμφώνους με τα παραπάνω λόγια, μας βρίσκουν  και τα εγκωμιαστικά  λόγια των ΜΜΕ , τα οποία φανερώνουν την αληθινή κατάσταση της εν λόγο στιγμής . Εν κατακλείδι, αιτούμαστε τη δημόσια συγγνώμη του κ. ΧΑΤΖΗ , όπως «παλικαρίσια» έκανε τις παραπάνω ενέργειες ( ύβρεις και αλαζονικές χειρονομίες )  σε προστατευόμενο χώρο,  έτσι παλικαρίσια να βγει και να αναλάβει δημοσίως την ευθύνη της μετάνοιας του, για την αποκατάσταση των φιλάθλων και της δικής του ομάδος, αλλά και της δικής μας.
            Οι δύο σημαντικότεροι λόγοι που μας αναγκάζουν να ζητήσουμε από τον κ. ΧΑΤΖΗ την δημόσια συγγνώμη του , ΔΕΝ είναι για την υποτίμηση του ως άνθρωπο, αλλά γιατί :
                                    α)  το ζητάει όλος ο φίλαθλος κόσμος και
                                    β) για την συμμόρφωση του συγκεκριμένου κυρίου ,επειδή έχουν ξανά                           επαναληφθεί από τον ίδιο στο παρελθόν, αν και είναι όργανο της τάξης, ίδιες ενέργειες, προς ένα κοινό το οποίο ήθελε απλώς να παρακολουθήσει έναν αξιοπρεπή αγώνα και όχι βάνδαλες και «χουλιγκανιστικές» πράξεις.
            Τέλος , θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Α.Ε. Περίστασης για την νίκη της , παρόλο που η νίκη της προήλθε από μια ήττα και μια ισοπαλία στους δύο αγώνες. Ευχόμαστε, με τον ίδιο ζήλο να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.




                                                                                                            Με εκτίμηση
                                                                                                            Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.