Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μαζί η Δράση και η Δημιουργία Ξανά στις Ευρωεκλογές. «Γέφυρες» ενώνουν τον μεταρρυθμιστικό χώρο.



Αγαπητοί φίλοι,

Η Δράση ενώνει τις δυνάμεις της με τη Δημιουργία Ξανά και ο φιλελεύθερος, μεταρρυθμιστικός χώρος κατεβαίνει ενωμένος στις εκλογές αυτές. Ο συνασπισμός μας για τις ευρωεκλογές ονομάζεται «Γέφυρες» και προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα να ψηφίσουν ΝΑΙ στις μεταρρυθμίσεις και ΟΧΙ στη διατήρηση του πελατειακού κράτους.  Τη δυνατότητα να στείλουν το μήνυμα ότι υπάρχει μια διαφορετική πολιτική από αυτή που σήμερα εφαρμόζεται. Η Δράση συνοψίζει την πολιτική αυτή στη φράση: «Λιγότεροι φόροι, Μικρότερο κράτος – Τόπο στους παραγωγικούς Έλληνες».

Η Δράση θα στηρίξει στην περιφέρεια Αττικής τον συνδυασμό «Δημιουργούμε μαζί», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θάνο Τζήμερο, ενώ τα δύο κόμματα προσέφυγαν πριν το Πάσχα στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την (μη) κάλυψη τους από τα Δελτία Ειδήσεων των εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών, που είναι ως τώρα, μετρημένα, λιγότερη από το ένα δέκατο! του ποσοστού που έλαβαν στις εθνικές εκλογές. Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η οικονομική ανισότητα. Τα μεν κυβερνητικά κόμματα πήραν και το 2013 νέα δανεικά κι αγύριστα από τις κρατικοποιημένες τράπεζες, ενώ για τα υπόλοιπα η «δίαιτα» με την μη εκταμίευση της προβλεπόμενης από το νόμο τακτικής κρατικής χρηματοδότησης συνεχίζεται. 

Ο φιλελεύθερος, μεταρρυθμιστικός χώρος δεν στηρίζεται όμως ούτε στην προνομιακή στήριξη των ΜΜΕ, ούτε στη λεηλασία των φορολογουμένων μέσω κομματικών δανείων, ούτε σε κρατικές χρηματοδοτήσεις. Η δύναμή μας είστε εσείς, οι απλοί πολίτες, οι παραγωγικοί Έλληνες που θέλετε να σας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή και στη Βουλή ανεξάρτητες μεταρρυθμιστικές φωνές. Σας ζητάμε λοιπόν την ψήφο σας στις εκλογές αυτές, την πολιτική σας κινητοποίηση και -από όσους μπορούν και θέλουν- και την οικονομική σας συνδρομή. Δηλώστε εθελοντές στην προσπάθειά μας ή βοηθήστε μας οικονομικά πατώντας εδώ. Γιατί η Ελλάδα δεν θα αλλάξει, ούτε από όσους ονειρεύονται την ανέξοδη επιστροφή στο παρελθόν ούτε βέβαια από εκείνους που την κατάντησαν εδώ.

Φιλικά,

Θόδωρος Σκυλακάκης
Πρόεδρος της Δράσης, Ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.